2021-10-05 10:12:24• hírek • Erdélysport.hu

Az első két gól meghozta az első két győzelmet - Videó

Foto: wikipedia
Foto: wikipedia

Beindult a nagykárolyi légiós Oroszországban, csapata elmozdult a kieső helyekről.

Meglehetősen rosszul kezdte a szezont az Ural Jekatyerinburg együttese az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, ahol az első nyolc fordulóban nem tudott nyerni és csak 3 pontot kapart össze. Az utolsó két mérkőzésen viszont már győztesen hagyta el a pályát a csapat. Mindez pedig szorosan összefügg a ténnyel, hogy a gárda vezére, a nagykárolyi Eric Bicfalvi megszerezte szezonbeli első két gólját.

A 33 éves játékmester a 9. fordulóban az Arsenal Tula ellen törte meg a jeget, amikor az 5. percben 10 méterről talált be. Azt a találkozót 2-0-ra nyerte meg az Ural.
 


Egy héttel később jött az újabb találat, ezúttal az UFA otthonában: a 9-szeres román válogatott (akit egykoron még a magyar nemzeti csapattal is hírbe hoztak) jó 18 méterről lőtte meg a mérkőzés egyetlen találatát a 35. percben.
 


Bicfalvi 2017 januárja óta erősíti a jekatyerinburgi gárdát, amelynek abszolút vezére és húzóembere lett 129 találkozón szerzett 40 góljával és 14 gólpasszával (a transfermarkt.de statisztikái szerint).

A két győzelemnek köszönhetően az URAl elmozdult a kieső helyekről. Jelenleg az osztályozót jelentő 14. helyen tanyázik, a tavalyi szezont pedig a 12-ként zárta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: